Praktijkinformatie

Onze praktijk ligt in Kerkrade-West. Ze is met openbaar vervoer goed te bereiken. Naast onze praktijk ligt een kleine parkeerplaats. Parkeren is hier gratis. Verder is het mogelijk om in de omliggende straten (binnen de parkeervakken) uw auto te parkeren. Bij de inrichting van onze praktijk hebben wij er rekening mee gehouden dat deze ook toegankelijk is voor mensen met een handicap of rolstoel.

In de praktijk worden zowel volwassenen als kinderen behandeld. Hiervoor gebruiken wij aparte behandelkamers.

Onze werkzaamheden zijn gericht op het onderzoeken en behandelen van mensen met problemen op het gebied van stem, spraak, taal, slikken en gehoor. In onze praktijk zijn twee logopedistes werkzaam: Colette Flecken en Susanne Schlechtriem.

 

Colette Flecken

In 1988 ben ik afgestudeerd als logopediste aan de Opleiding Logopedie in Hoensbroek. Tot 2000 deed ik ervaring op binnen de schoollogopedie en deze vrijgevestigde praktijk. Sinds 2000 (toen werd onze zoon geboren) ben ik alleen nog werkzaam in de praktijk.

Omdat deze praktijk een allround-praktijk is, kunnen kinderen en volwassenen met allerlei logopedische problemen bij ons terecht.

Mijn belangstelling gaat vooral uit naar kinderen in de basisschoolleeftijd met spraak-en taalontwikkelingsproblemen, schisis-problematiek en  afwijkende mondgewoonten. Verder werk ik graag met volwassenen die stemproblemen, spraakproblemen (dysartrie) of taalproblemen (afasie) hebben.

Ik ben getrouwd en heb een zoon. Ik houd van sporten, lezen, speelfilms kijken en van lekker eten.

Colette is aanwezig op maandag, dinsdag (tot 16:00 uur), woensdag en vrijdag.

 

Susanne Schlechtriem

Susanne is in juni 2018 afgestudeerd en werkt op dinsdag en donderdag.