Praktijkinformatie

Onze praktijk ligt in Kerkrade-West. Ze is met openbaar vervoer goed te bereiken. Naast onze praktijk ligt een kleine parkeerplaats. Parkeren is hier gratis. Verder is het mogelijk om in de omliggende straten (binnen de parkeervakken) uw auto te parkeren. Bij de inrichting van onze praktijk hebben wij er rekening mee gehouden dat deze ook toegankelijk is voor mensen die zich vanwege een handicap in een rolstoel of met scootmobiel verplaatsen.

Omdat de praktijk een "allround-praktijk" is, kunnen kinderen en volwassenen met allerlei logopedische problemen bij ons terecht. Wij beschikken over 2 ruime behandelkamers. 

Onze werkzaamheden zijn gericht op het onderzoeken en/of behandelen van mensen met problemen op het gebied van stem, spraak, taal, slikken en gehoor. In onze praktijk zijn twee logopedistes werkzaam: Colette Flecken en Tessa Honée.

 

Colette Flecken

In 1988 ben ik afgestudeerd als logopediste aan de Opleiding Logopedie in Hoensbroek. Tot 2000 deed ik ervaring op binnen de schoollogopedie én deze vrijgevestigde praktijk. Sinds 2000 ben ik alleen nog werkzaam in mijn praktijk.

Mijn belangstelling gaat vooral uit naar kinderen in de basisschoolleeftijd met spraak-en taalontwikkelingsproblemen, schisis-problematiek en afwijkende mondgewoonten. Verder werk ik graag met volwassenen die stemproblemen, spraakproblemen (dysartrie) of taalproblemen (afasie) hebben.

Ik ben getrouwd en heb een zoon. Ik houd van sporten, lezen, speelfilms kijken en van lekker eten.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

 

Tessa Honée

In januari 2017 ben ik afgestudeerd als logopediste aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Sindsdien heb ik als logopediste ervaring opgedaan binnen verschillende vrijgevestigde logopediepraktijken.
Sinds maart 2019 ben ik werkzaam binnen deze praktijk.

Ik heb veel affiniteit met kinderen met spraak- en taalontwikkelingsstoornissen, fonologische stoornissen en kinderen waarbij sprake is van meertaligheid.

Ik vind het belangrijk om samen  met u als cliënt (of ouder van een cliëntje) ervoor te zorgen dat de gewenste resultaten behaald kunnen worden binnen de behandeling, waarbij een prettige samenwerking centraal staat.

Ik ben aanwezig op dinsdag en vrijdag.

 

Openingstijden praktijk:

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 uur - 18.00 uur.